CALISTHENICS FULL BODY
Gruppklass

CALISTHENICS FULL BODY

Styrka – helkropp

Calisthenics Full Body är en rolig, utmanande och utvecklande klass där du får träna på många olika rörelser inom Calisthenics. Här tränar du hela kroppen samtidigt som du lär dig olika övningar.

Vi tränar bland annat på olika variationer av pull ups, dips, push ups, olika squats, handstående och andra roliga övningar som utmanar din styrka. 

Klassen är utformad för att träna på färre och mer utmanande repetitioner av varje rörelse, med målet att utveckla styrka för att så småningom kunna låsa upp fler avancerade Calisthenics rörelser. Det är alltså mer fokus på styrka och kroppskontroll än flås.

Vi anpassar övningarna utefter din individuella nivå så att du på ett säkert och strukturerat sätt får ut så mycket som möjligt av klassen. Tränar vi på t.ex. chin ups kan olika progressioner vara excentriska chin ups, vanliga chin ups och viktade chin ups, beroende på din nivå.

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Bli stark i hela kroppen

Träna på teknik och form

Lära dig nya rörelser

Styrka och kroppskontroll

Push, Pull, Ben, Core

Kroppsviktsträning

NIVÅ

Vi rekommenderar att du har tidigare erfarenhet av styrketräning. Du behöver dock inte kunna göra pull ups eller push ups på tå för att ta klassen, alla övningar går att skala. Och vi tränar för att lära oss.

BRA ATT VETA

Passet utförs utan skor
Ta med vattenflaska
Kom gärna ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

När du är medlem eller köpt klippkort kan du boka in dig på klasserna i vår bokningsapp ”Wondr”.
Vid bokning kan du checka in och öppna entrédörren 30 min innan klassen startar.

Styrka helkropp

60 min klass

Nivå: Alla nivåer

GÅ MED DU OCKSÅ!

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, alla våra klasser, öppen träning och vår härliga Calisthenics Community.