Calisthenics gruppträning Stockholm
BOKA NU

Träna Calisthenics i Stockholm

Vill du prova på något nytt och letar efter ett utmanande gruppass? Då har du kommit rätt! Här har du möjlighet att vara med på våra gruppass och träna Calisthenics i Stockholm. Tillsammans med en mindre grupp kör vi tuffa och roliga träningspass med fokus på kroppsviktsövningar. Träningspassen i Calisthenics utmanar hela kroppen och bygger funktionell styrka, kroppskontroll och uthållighet. Maila ditt intresse till oss här eller boka in dig via Bruce!

Måndagar, Onsdagar och Söndagar

Var på plats senast fem minuter innan passet börjar.

Boka via BRUCE

För dig som är medlem i Bruce bokar du din plats enkelt via BRUCE App.

Drottningholmsvägen 17, 112 42

Trainics delar lokal med Studio Extremfabriken, ingång mot Drottningholmsvägen.

UPPDATERINGAR ANGÅENDE COVID-19

Som ni vet är vi inne i en svår tid med anledning av Covid-19. Vi vill göra allt vi kan för att följa restriktionerna och samtidigt fortsätta kunna främja träning. Vi vet att träning är bra och nödvändigt för hälsan och därför får vi hitta vägar framåt.

Från 24 november begränsar vi antalet platser per gruppträning till 8 personer. Vi håller stort avstånd till varandra, spritar av allt, tvättar händerna och delar inte utrustning. Vi måste be er att komma direkt till klassen och gå hem direkt efter. Stanna hemma om du har milda symtom eller är sjuk.

Nu hjälps vi åt tillsammans. Styrkekramar till er alla /Team Trainics

Trainics Calisthenics Klasser

Calisthenics

Ett utmanande träningspass där vi fokuserar på Calisthenics och kroppsviktsträning. Vi tränar med kroppen som motvikt i övningar som pull ups, dips, handstående, push ups samt explosiva och statiska rörelser. Passet inleds med uppvärmning och därefter med träningspass med nio övningar, likt ett cirkelpass. Övningarna är progressiva och anpassas till din individuella nivå.

Onsdag: 17:30 – 18:30
Söndag: 16:00 – 17:00
Söndag: 17:15 – 18:15

Calisthenics Technique

Ett lärorikt träningspass där vi fokuserar på specifika rörelser inom Calisthenics. Vi bryter ner komplexa övningar inom Calisthenics som Handstand, Strict Muscle-Up, Front Lever, Back Lever etc. och tränar på olika progressioner, teknik och drills för att stärka upp muskler och muskelminnet som behövs för att utföra övningarna.  Calisthenics övningarna är progressiva och anpassas till din individuella nivå.

Måndag: 17:30 – 18:30
Onsdag: 19:30 – 20:30

Muscle-Up Mastery Program
Lokalen
Extremfabriken City, Fridhemsplan

Vad säger våra deltagare?

Bruce Medlem
Läs mer
Alltid så bra tips och övningar från bästa Douglas 🌟 rekommenderar starkt att pröva denna roliga träningsform och fler pass skulle uppskattas OTROLIGT!
Bruce Medlem
Läs mer
Bra uppvärmning och upplägg, mycket fokus på teknik med gymnastiska drag. Riktigt bra coach som uppmanar på ett pedagogiskt sätt och hjälper till för att få en snygg övning och rätt kroppsposition. Man blir garanterat svettig!
Bruce Medlem
Läs mer
Bra träning och genomgång av teknik 🔥 🔥
Bruce Medlem
Läs mer
Jättebra övningar för att bygga både teknik och styrka. Douglas är grym!
Bruce Medlem
Läs mer
Bäst på Bruce just nu!
Bruce Medlem
Läs mer
Bra övningar, flera jag inte testat förut. Fokus på bra teknik och kroppen känns mjukare och starkare efter 💪👍🔥
Bruce Medlem
Läs mer
Dessa pass är bland de bästa på Bruce! Douglas är kanon 😇
Bruce Medlem
Läs mer
Grymt pass som alltid av stjärncoachen Douglas 💪🏼💯 nya övningar man tar med sig och inspireras av till sin egna träning 🌟 stort TACK! 😍
Bruce Medlem
Läs mer
Alltid bra övningar som både förbättrar både teknik och styrka. Douglas är en riktigt bra coach som peppar och ger tips för att man ska få ut det mesta av varje pass och ständigt utvecklas👌🏼✨
Bruce Medlem
Läs mer
Första teknikpasset som hölls av Douglas. Fokus på en specifik övning med teknik och styrkedel för stärka de muskler som krävs för att så småningom bemästra övningen. Toppen som alltid! 🤩
Bruce Medlem
Läs mer
Alltid ett lika roligt, utmanande och lärorikt pass med bästa coachen Douglas 🌟💪🏼🤩
Föregående
Nästa

Coach

Douglas Ekermark

“För mig handlar träning om att utmana mig själv och vad jag tror är möjligt att klara av. Calisthenics har både hjälpt mig att bli starkare fysiskt och som person. Syftet med det här passet är att hjälpa dig att komma längre i din träning och bemästra din kroppsvikt genom träning med Calisthenics.”

Boka din plats nu

Gruppträning

Kroppsviktsträning på din nivå
  • ✔ Calisthenics träning
  • ✔ Anpassat till din nivå
  • ✔ Fridhemsplan, Stockholm
  • ✔ Måndagar, Onsdagar, Söndagar

Gruppträning

Kroppsviktsträning på din nivå
  • ✔ Calisthenics träning
  • ✔ Anpassat till din nivå
  • ✔ Fridhemsplan, Stockholm
  • ✔ Måndagar, Onsdagar, Söndagar