CALISTHENICS FOUNDATION
Group Class
BECOME MEMBER

CALISTHENICS foundation

Full body
(Push, Pull, Legs & Core)

Calisthenics Foundation hette förut Calisthenics Circuit. En stående favorit hos många av våra medlemmar. Det är ett roligt, utmanande och utvecklande helkroppspass där du får träna på många olika rörelser inom Calisthenics, med lite högre tempo. Du kommer öva upp din styrka i klassiska övningar och variationer på push ups, pull ups, dips och olika benövningar samtidigt som du utvecklar styrka, uthållighet, kroppskontroll, mobilitet och mycket mer på ett skonsamt, säkert och roligt sätt.

Passen varierar från gång till gång, och innehåller en variation av push-, pull-, ben- och core övningar. Tränaren visar både progressioner och regressioner av rörelserna och kommer hjälpa till att korrigera formen och välja lämpliga regressioner/progressioner. På så sätt får alla ett riktigt bra träningspass oavsett nivå. 

För att få ut så mycket som möjligt av klassen rekommenderar vi att du väljer en progression som gör att du får in tillräckligt många repetitioner med god kvalité. Fråga om alternativ på övning om någon övning är för svår. 

THE CLASS FOCUSES ON

Utveckla grundstyrka

Öva på rätt teknik och form

Öva på nya rörelser

Variation av olika övningar

Push, Pull, Ben, Core

Uthållighet och kroppskontroll

Måndag, Onsdag, Fredag, Söndag

60 min klass (45 min på lunch)

Nivå: Alla nivåer

LEVEL

Alla övningar går att anpassa till din nivå. Du väljer regressioner och progressioner som passar dig bäst. 

GOOD TO KNOW

Passet kan utföras utan skor
Bring water bottle
Come Changed

We have two showers in the studio that can
be used for showering and changing

Become member

Build strength, develop your mobility and learn skills with group classes in Calisthenics. Become injury-free and able to do exercises you thought were impossible.