För dig som vill gå introkurs i Calisthenics

Lär dig grundrörelserna inom Calisthenics på endast 4 veckor

Få kunskap och förbättra din teknik i olika Calisthenics rörelser som push ups, dips, handstående, core rörelser och mycket mer.

VILL DU FÅ EN STABIL GRUND OCH LÄRA DIG BASRÖRELSERNA I CALISTHENICS?

Då är du inte ensam. Vi hör dagligen att det saknas information och kunskap kring hur man ska träna Calisthenics. Nu har du chansen att gå en grundkurs där du lär från kunniga tränare och får med dig erfarenheter redan från första tillfället, kunskap du kommer ha med dig livet ut. 

KICKSTARTA DIN TRÄNINGSRESA INOM CALISTHENICS

Få en grund du kan lita på och lär dig allt detta och mycket mer

STYRKA

Gå igenom rörelser som bygger styrka, t.ex. pull ups och chin ups. Lär dig olika sätt att skala rörelserna till flera nivåer och hur du gör för att utvecklas i din styrketräning.

TEKNIK

Lär dig grundläggande teknik i olika mindre och mer avancerade rörelser som handstående, dips, push ups och core övningar. Få en djupare förståelse kring din träning.

RÖRLIGHET

Prova och gå igenom olika rörlighetsövningar som vi utför för att öka vårt rörlighetsomfång, både i passiva och aktiva lägen.

säkra din plats!

2 499 kr

✓ STARTAR VID 4 DELTAGARE.

GARANTI

Vi garanterar att du kommer lära dig grunderna inom Calisthenics. Annars får du 100% av pengarna som en kredit på dina kommande månaders medlemskap.*

VANLIGA FRÅGOR

Vart hålls grundkursen?

Kursen hålls på vår studio som ligger i Hagastaden i Stockholm. Adress: Solnavägen 3H, 113 63 Stockholm. Närmsta T-Bana är St Eriksplan och Buss: Karolinska Sjukhuset Eugeniavägen t.ex. Buss 3,6, 77.

Vad för nivå krävs för kursen?

För att ta denna kurs behöver du inte ha någon tidigare erfarenhet av Calisthenics. Här går vi igenom grunderna så alla får ut det mesta av kursen. Vi anpassar även övningarna till din individuella nivå.

Krävs det medlemskap för att gå kursen?

Nej, du behöver i dagsläget inte ha medlemskap för att ta del av kursen. Däremot är du välkommen att bli medlem efter kursens avslut.

Finns det parkering nära?

Ja, på Solna-sidan finns parkering vid Karolinska området, på Campus samt i p-hus. Vi ligger precis vid tullarna, åker du från E4/E20 krävs ingen tullavgift.

Är detta friskvård?

Ja, du kan använda ditt friskvårdsbidrag för att betala för denna kurs. Vi är även ansluta till tjänsterna ePassi och Wellnet.

Kan jag byta om hos er?

Ja. Vi har två dusch rum som används för ombyte. Vi rekommenderar däremot att du kommer ombytt vid möjlighet.

Har ni duschar?

Ja, vi har två duschar som går att använda efter att du har tränat. Dessa duschar används även som bås för att byta om innan klass.

BUSS

Välj mellan följande bussar: 3, 6, 58, 77, 507, 598, 697

TUNNELBANA

Gröna linjen till S:t Eriksplan/Odenplan. 8-10 min promenad.

PENDELTÅG

Pendeltåg till Odenplan. 8-10 min promenad.

BIL

E4:an rakt under huset. Parkering på Torsplan eller i Solna.

CYKEL

Cykla från Vasastan eller St:Eriksplan på 3-5 min.

*Krav för garanti: För att vara berättigad att få pengarna som kredit till framtida medlemskap behöver du under närvarit på samtliga kurstillfällen hos Trainics vilket dokumenteras genom incheckning vid var vid tillfälle. Vid utnyttjande av denna garanti maila info@trainics.se senast kl. 23.59, 30 dagar från dagen av köp av din kurs med ämnesraden ”Kredit av medlemskap”. Uppfyller du kraven får du en kredit på ditt konto inom 1-3 arbetsdagar på 100% av kostnaden för kursen. Om kraven inte uppfyllts nekas krediten.