Kombinera Personlig Träning med PT Online
Få det bästa från PT tillfällen på plats med skräddarsytt träningsplanering och privat coaching online
boka konsultation

Det ultimata upplägget

Detta upplägg är för dig som vill få alla fördelarna av en PT på plats och samtidigt få vägledning i vad och hur du ska träna på egen hand för att nå dina mål. Det är ett helhetskoncept där vi hjälper dig med skräddarsydd träningsplanering, övningar för just dina mål, coachning online varje vecka och på plats samt fysiska PT träffar. 

VAD ingår i tjänsten?

PT 1-1 tillfällen

Träna på din teknik i olika övningar, bli utmanad och mer medveten med PT tillfällen. Få tips och råd som du tar med dig när du tränar på egen hand.

Skräddarsytt träningsprogram

Planerade träningspass anpassade utifrån dina specifika mål och förutsättningar. Tillsammans bestämmer vi hur ofta, vad och när du ska träna.

Återkoppling via Zoom/WhatsApp

Coachande samtal på ca 30 minuter med oss via Zoom/WhatsApp där vi pratar om din träning, analyserar videos, ger feedback och planerar framåt.

Chatta direkt med oss

Du kan alltid nå oss för frågor, funderingar eller för att få hjälp med en övning. Vi följer din utveckling och stöttar dig under resans gång.

Kontinuerlig uppdatering av program

Din träning ska vara varierad, utmanande och rolig. Vi uppdaterar ditt träningsprogram varje månad för att matcha din utveckling och dina förutsättningar.

Video och bild övningar

För att kunna utföra alla övningar korrekt kommer övningarna med videos och beskrivningar i din träningsplanering.
Trainics PT online coachning

fördelar med pt i kombination med pt online

Under PT tillfällena har vi fullt fokus på dig och hjälper dig hitta rätt teknik i olika övningar. Du blir mer medveten i din träning och får tips och råd direkt på plats från en av våra professionella tränare. Dessutom kan vi tydligt se vad just du behöver träna på för att utvecklas och nå dina mål. 

Det du lär dig på PT tillfällena tar du med dig när du tränar på egen hand utefter din programmering. Att gå igenom rörelser tillsammans gör att du utför samtliga övningar med korrekt utförande direkt. Att kombinera PT med PT online gör att du får hjälp både på plats och online samt en regelbundenhet.

vikten av Träningsplanering och träningsprogram

Vi lägger upp en träningsplanering utifrån dig, där vi tillsammans kommer fram till hur ofta och vad du ska träna. Har du någon annan träning lägger vi planeringen utefter det. Vill eller behöver du kombinera med konditionspass eller rörlighet/mobilitet gör vi det. Tillsammans skapar vi ett träningsupplägg som gör att du utvecklas och som fungerar i din vardag.

Alla har vi olika scheman, mål och behov och behöver därför olika träningsplaneringar och program. För att du ska utvecklas är det viktigt att du får tillräckligt stor utmaning och belastning i din träning samt tillräcklig återhämtning. Med en individanpassad träningsplanering får du båda delarna, och kan luta dig tillbaka på din programmering.

PT online med Sabina
Trainics Trainers Douglas & Sabina

vi är dina tränare

För oss handlar träning om att bemästra din egen kroppsvikt i både enkla och avancerade rörelser. Att våga dina flytta gränser och utmana vad du tror är möjligt att klara av. Calisthenics har hjälpt oss att både bli starkare fysiska och som personer.

Tillsammans sätter vi upp de mål som du vill nå och planen för att nå dit. Oavsett om du vill lära dig din första chin up, muscle ups eller utveckla din teknik i Calisthenics. Vi tränar upp styrka, mobilitet, uthållighet och det som behövs för att nå dina mål.

– Sabina Zwedberg & Douglas Ekermark

vad några av våra atleter säger

Vad blir din success story?

Anna Svensson
PT Pro Plan
Läs mer
Jag har följt Trainics träningsupplägg i snart ett halvår och är starkare än någonsin och samtidigt helt skadefri. Träningen är präglad av ett långsiktigt tänk med stort fokus på kvalitet i rörelserna och rätt nivå av progression. Träningsmotivationen har sällan varit högre!
Emmy Vartaianen
PT Pro Plan
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Joakim Ekman
PT Pro Plan
Läs mer
Trainics är mycket kunniga och lyhörda och ger bra coachning som passar dig. Plusbetyg för bra pepp och attityd. Rekommenderas!
Fredrik Lundborg
PT Pro Plan
Läs mer
Väldigt påläst och duktiga personlig tränare! Kan starkt rekommendera Trainics! Har tränat med Trainics sedan tidig sommar 2020 och fortsätter än idag!
Thierry Gasser
PT Pro Plan
Läs mer
I'm a couple of months into my training, I need to say that Douglas from Trainics made me fitter but also made me enjoy sports again. It is incredible to see the progress in such a short time. Therefore, if you are looking for an upbeat, enthusiastic and friendly PT that loves what he does, do not look further because Douglas is the BEST personal trainer Stockholm offers.
Föregående
Nästa

välj ditt upplägg

Konsultation

1 tillfälle
FREE
 • 30 min samtal
 • Bakgrundsanalys & mål
 • Rörelseanalys

PT Paket 1

3 månader
3400 /mån
 • 6 PT pass á 950 kr
 • Personligt träningsprogram
 • Uppdateringar & Check Ins
 • Flexibla bokningar

PT Paket 2

3 månader
4900 /mån
 • 12 PT pass á 850 kr
 • Personligt träningsprogram
 • Uppdateringar & Check Ins
 • Flexibla bokningar

PT Paket 3

3 månader
7900 /mån
 • 24 PT pass á 800 kr
 • Personligt träningsprogram
 • Uppdateringar & Check Ins
 • Flexibla bokningar

Boka konsultation

Skicka in din förfrågan. Anmälan är ej bindande. Vi kommer höra av oss till dig inom kort. Se till att din mail stämmer.

Våra PT Paket är godkända för friskvård via ePassi och Actiway.

Frågor & svar

Vi tränar våra klienter på Extremfabriken City, som ligger på Drottningholmsvägen 15, Kungsholmen i Stockholm.

Det är upp till dig hur ofta du vill träna med PT. Vi rekommenderar alla att träna minst två gånger i veckan för att utvecklas. Vi har några klienter som vi tränar en gång i veckan och flera som tränar med oss två till tre gånger i veckan. Hur många pass tror du att du klarar av att göra på egen hand och hur ofta vill du ha hjälp på plats? Se våra upplägg.

Gym entré är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte vara medlem eller betala för gym entré. 

Nej du behöver inte ha tillgång till gym. När du tränar själv anpassar vi träningsplaneringen utefter vilka redskap du har tillgång till. Du kan träna hemma, på utegym eller på ett gym. Det väljer du. Under PT passen ses vi på studion där gym entré ingår.

Fyll i formuläret här ovan så hör vi av oss inom kort och bokar en tid som passar dig. Konsultation är helt gratis och sker antingen på studion eller online.

Nej du behöver ingen tidigare erfarenhet av Calisthenics och styrketräning. Du behöver bara viljan att lära dig.  

Programmet skickas som en PDF till dig på mail. Alla övningar har länkar till videos på övningarna. Du behöver på så sätt ha tillgång till internett för att se videosen.

Ja, både PT pass och PT online hos oss är friskvård och du kan på så sätt använda ditt friskvårdsbidrag. Har din arbetsgivare ePassi eller Actiway finns vi även där.