Samarbeta
Vill ni nå ut till fler eller ha hjälp med er marknadsföring? Då har du landat rätt.
KONTAKT

Bli boostad på social medier, organiskt

Är ni intresserade av att samarbeta med oss? Har ni en idé som ni vill diskutera?
Hör av er – så tar vi det därifrån! 

0
+60K followers on social
0
Reach
Föregående
Nästa

Öka medvetenheten och få fler att se ert varumärke!

Är ert företag intresserade av att nå ut till fler personer och bygga varumärkeskännedom? Genom att samarbete med oss har ni möjlighet att nå ut till aktiva och träningsintresserade personer som gillar kroppsviktsträning och hälsa. Vill ni synas med oss – hör av er! 

Sponsorship: Det här är ett perfekt sätt att stärka ert varumärke. Genom ett sponsorsamarbete får ni en naturlig koppling till vårt varumärke under en längre period för att öka varumärkeskännedom och bli promotade. Vi gör ett tydligt upplägg under perioden där ni både får synlighet på sociala medier samt events och tävlingar.

Sponsrade samarbeten: I sociala medier gör vi sponsrade inlägg. Det här är perfekt om ni vill ni boosta en ny lansering eller en tävling, göra en utmaning, eller på något annat sätt nå ut till fler personer. Tillsammans lägger vi upp ett upplägg för att få bästa effekt av samarbetet.

Boosta företagets sociala medier med killer content

Vi vet hur mycket tid och tanke det behövs för att skapa bra content till sociala medier – och att tiden och kreativiteten inte alltid finns för att ständigt hålla flödena uppdaterade med relevant innehåll. Som content creators hjälper vi ert företag att boosta era sociala medier med killer content.

Tillsammans sätter vi upp en plan för hur ni vill boosta ert innehåll på sociala medier. Vi skapar innehåll utefter era önskemål och kanaler. På så sätt får ni en innehållsbank som ni kan publicera när ni vill. Vi skapar foton och videos med olika koncept anpassade till era sociala medier. Vill ni ta era sociala medier till nästa nivå – tveka inte på att höra av er!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Genom att skicka meddelande godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.