PERSONLIG TRÄNING DUO
Dubbelt så mycket glädje och motivation, till hälften av priset
BOKA KONSULTATION
PT duo - Trainics

PT DUO - personlig träning för två

PT DUO är för dig och en vän/partner som vill träna tillsammans med en licenserad PT.  Dela träningsresan med någon som brinner för träning lika mycket som du eller någon som har liknande träningsmål. Här har ni möjlighet att bli starkare och lära er nya övningar med peppen från både din vän/partner och en professionell tränare.  

Under PT DUO tillfällena har vi fullt fokus på er. Vi hjälper er hitta rätt teknik i olika övningar och träna på era mål och det som just ni behöver. Ni blir mer medvetna i er träning och får tips och råd direkt på plats från en av våra personliga tränare. Dessutom kan vi tydligt se vad just ni behöver träna på för att utvecklas och nå era träningsmål.

Vad några klienter säger

Erik & Linnea
PT Klienter
Läs mer
Jag och min fru köpte tio pass av Trainics PT-DUO koncept. Vi är väldigt nöjda med alla träningsråd vi fick och alla de pass vi körde med Douglas. Han gjorde ett riktigt bra jobb med att sätta pass utifrån våra olika förutsättningar och mål, så att vi båda utvecklats jättemycket under den perioden. Vi rekommenderar varmt Trainics för den som vill satsa lite extra på sin calisthenics träning och ta sin form till nästa steg.
Rosana Merino
PT Klient
Läs mer
Sedan jag började träna med Douglas har jag känt en enorm utveckling i min träning. Douglas har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt visa och förklara övningar och att se och korrigera detaljer samtidigt som du utför ett utmanade pass för att bygga teknik och styrka. Det har lett till snabbare framsteg och högre motivation i all min träning och jag är närmre mina mål än jag någonsin varit tidigare!
Emmy Vartainen
PT Klient
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Nina Larsson
PT Klient
Läs mer
Douglas är en grym coach och lyssnar efter vad jag som kund efterfrågar. Han är alltid glad, positiv och peppande. Efter att ha kört med olika PT genom åren är han den som fått mig att inte ge upp och även givit mig verktyg att kunna träna själv vilket varit min stora svaghet. Han krånglar inte till det, han är otroligt kunnig och gör träning roligt Jag kan bara varmt rekommendera Douglas!
Tomas Melander
PT Klient
Läs mer
Jag sökte en kompetent person som kunde hjälpa mig komplettera min befintliga träning och lära mig hitta muskler jag anade jag hade men inte lyckas aktivera. Efter tre månader är jag säker på att jag hittat rätt. Progressionen i övningarna Douglas ger är grym och jag får träningsvärk på de märkligaste ställen. Vill man lära sig eller blir bättre på diverse kroppsviktsövningar samt bli starkare så är detta en sjukt bra väg. Ingen snabb-fix, hårt arbete men rekommenderas verkligen!"
Pontus Hoback
PT Klient
Läs mer
I have been training in gyms for years, but after a PT session with Douglas I was hooked with calisthenics. Professional, driven and a lot of knowledge. I ve been training for 5 month with Douglas now and the results are amazing. My goal was to achieve mobility, more body control and to learn new skills.
Frank Iller
PT Klient
Läs mer
When I started out with training I was in the gym but thanks to Trainics I am now able to focus on doing more bodyweight training and I have made great progress so far with my push-ups, pull-ups, overall explosiveness and handstand. Im over 50 years old and feel younger than ever!
Sebastian Johansson
PT Klient
Läs mer
I've learned how to properly warm-up before my training to active the bigger and smaller muscles I never got warm before, my core has become much stronger and I feel that my lower back is stronger than ever! I think Trainics are great personal trainers and coachs and gave me lots of help!

Varför Calisthenics?

Vi baserar vår träningsfilosofi på Calisthenics, vilket utmanar kroppen att jobba som en enhet. Träningen både utmanar och utvecklar dig. Med Calisthenics får du bättre kontroll över din kropp, utvecklar verklig funktionell styrka och lär dig samtidigt övningar du kanske inte trodde att du skulle klara av.

Vi lägger stor vikt vid säker träning med god form och teknik som gör att du blir stark inifrån. Vi fokuserar på progressioner för specifika Calisthenics skills men även basövningar, viktade Calisthenics övningar, mobilitet- och rörlighetsövningar. 

Trainics PT online coachning
Trainics Trainers Douglas & Sabina

vi är team trainics

För oss handlar träning om att bemästra sin egen kroppsvikt i både enkla och avancerade rörelser. Att våga flytta dina gränser och utmana vad du tror är möjligt att klara av. Calisthenics har hjälpt oss att både bli starkare fysiskt och som personer.

Tillsammans sätter vi upp de mål som du vill nå och planen för att nå dit. Oavsett om du vill lära dig din första chin up, muscle ups eller utveckla din teknik i olika övingar. Vi tränar upp styrka, mobilitet, uthållighet och det som behövs för att nå dina mål.

– Sabina Zwedberg & Douglas Ekermark

PT DUO priser

PT DUO 25 MIN

900 kr/pass
  • PT DUO pass á 25 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

PT DUO 55 MIN

1450 kr/pass
  • PT DUO pass á 55 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

PT DUO 85 MIN

2100 kr/pass
  • PT DUO pass á 85 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

Kom igång med Pt duo

Skicka in din förfrågan om PT DUO. Anmälan är ej bindande. Vi kommer höra av oss till dig inom kort. Se till att din mail stämmer. 

Genom att skicka in godkänner du vår privacy policy.

Frågor & svar

Vår studio ligger i centrala Stockholm, på Solnavägen 3h, 113 63 Stockholm. Vi har ingång från gatan och ligger i huset Life City.

Det går självklart att träna tillsammans även om ni har olika träningserfarenhet eller är på olika nivåer. Vi anpassar övningarna till er individuella nivå för att ni båda ska känna att ni får ut så mycket som möjligt av PT DUO tillfällena. 

Det är upp till er hur ofta ni vill träna PT DUO. Vi rekommenderar alla att träna minst två gånger i veckan för att utvecklas. Vi har klienter som vi tränar en gång i veckan och flera som tränar med oss två till tre gånger i veckan. 

Gym entré är inkluderat i priset. Ni behöver alltså inte vara medlem eller betala för gym entré. 

Fyll i formuläret här ovan så hör vi av oss inom kort och bokar en tid som passar er. Konsultation är helt gratis och sker antingen på studion eller online.

Nej ni behöver ingen tidigare erfarenhet av Calisthenics. Ni behöver bara viljan att lära er.  

Ja, PT är friskvård och ni kan på så sätt använda ert friskvårdsbidrag. Skicka in kvittot till din arbetsgivare.

Ja, det går bra att delbetala våra PT paket 10, 20 och 30 pass. Vill ni delbetala så hittar vi ett upplägg som fungerar för er.