Träning är viktigt, inte minst för företaget.

En genomtänkt satsning på medarbetarnas hälsa är en lönsam investering som ökar produktiviteten och sänker kostnaden för ohälsa i din verksamhet. Att träna tillsammans och stärka upp hälsan, gemenskapen och tilliten till varandra. Här finner du vårt erbjudande.

Gruppträning

Ta företaget, en avdelning eller ett team och stärk ert samarbeta extra genom att fysisk aktivitet. Träningen kan ske på plats på ert företag eller i vår studio. Vi hittar ett upplägg som passar ert företag och grupp bäst.

Passen baseras helt på kroppsviktsträning / Calisthenics och inkluderar element av fysisk utmaning, mental träning och inslag av samarbete. Vi går tillsammans igenom viktiga stretcher, rörelseövningar och tänk kring träning i allmänhet som ni har med er framöver.

Upplägg efter behov och intresse. Priset baseras på antal deltagare, omfattning och tidsram. Kontakta för mer information.

Workshops

Lär er mer om träning, vikten av att ta hand om sin hälsa och utmana era tankar kring hälsa och rörelse. Ofta proInleds oftast med en lugnare teoretisk del och avslutas med en cirkelträning baserat på övningar och teorier vi tidigare gått igenom. 

Workshopsen kan vara allt mellan 1 – 3 timmar långa, beroende på antal deltagare, vad vi vill hinna med i upplägget, och hur vi lägger upp planen. Pris baseras på åtagande, antal deltagare och tidsomfång. Kontakta för mer information.

Trainics

Vi berättar gärna mer