PT SMALL GROUP
Få fördelarna med PT i en liten grupp och träna mot gemensamma mål

Vill du klara av att göra din första pull up? Lära dig att göra en muscle up? Eller få en personlig introduktion till Calisthenics? PT Small Group är ett bra sätt att ta sin träning längre. Du jobbar tillsammans med en av våra erfarna tränare som ger dig feedback, övningar och verktyg som just du behöver för att utvecklas och nå dina mål. 

PT SMALL GROUP

PT small Group är för dig som vill träna med en av våra kunniga personliga tränare tillsammans med ett par andra. Ta del av tränarens kunskaper och metoder som gör att du utvecklas snabbare i din träning och få samtidigt motivationen från gruppen. Ni tränar mot gemensamma mål och får individuell coachning och tips på plats. 

Ingen uppsägningstid, endast slutförande av innevarande klipp.

KOMMANDE PT SMALL GROUPS

Vill du joina en PT small Group?

STATIC STRENGTH

DOUGLAS EKERMARK

Lär dig statiska rörelse tillsammans med ett par andra. Douglas coachar er genom både styrka och teknik för att utvecklas.

För dig som vill bli starkare inom Calisthenics och är på god väg att klara mer avancerade rörelser.

GRUNDERNA I CALISTHENICS

AMRE OSMAN

Lär dig grunderna i Calisthenics och träna på chin ups, dips, push ups, l-sit tillsammans med 2-3 andra. Sabina coachar er genom både styrka och teknik i övningarna.

För dig som vill bli både starkare och rörligare med Calisthenics.

klienters recensioner

Genomsnittsbetyg 5/5 av klienter

Alex Schuber
Alex Schuber
PT KLIENT
Läs mer
Kan inte annat än rekommendera Trainics, Douglas är en otroligt bra coach som är entusiastisk, pedagogisk, inspirerande, hängiven som alltid har en positiv energi som smittar av sig. Oavsett vilken nivå man börjar på så får man ett riktigt bra upplägg utefter ens tidigare erfarenhet inom träning och vad man har för mål som man vill uppnå. PT-pass med Douglas är mycket effektiva på grund av hans förmåga att ge tydliga instruktioner och tips som hjälper en att nå sina mål. Jag har tränat med Douglas sen April 2019, under den tiden så har jag sett framsteg som jag inte trodde var möjliga innan. Så jag är otroligt glad och tacksam över att jag hittade Trainics.
Emmy Vartiainen
Emmy Vartiainen
PT KLIENT
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Natalie Afsarinejad
Natalie Afsarinejad
PT KLIENT
Läs mer
Jag har haft Sabina som personlig tränare i över sex månader. Under denna tid har hon lagt upp välplanerade träningspass med hög variation, och med fokus på att använda rätt teknik. Det är tydliga och påtagliga resultat av träningspassen och med stöd och uppmuntran lyckades jag överbrygga mina barriärer för vad jag trodde var möjligt, ökad både styrka och flexibilitet, eliminerade rygg-, axel- och knävärk. Dessutom skapar Sabina en rolig och positiv atmosfär och driver mig ändå att ständigt utvecklas. Jag rekommenderar starkt Sabina som personlig tränare eftersom hon är den absolut bästa jag har stött på.
Pontus Hoback
Pontus Hoback
PT KLIENT
Läs mer
I have been training in gyms for years, but after a PT session with Douglas I was hooked with calisthenics. Professional, driven and a lot of knowledge. I ve been training for 5 month with Douglas now and the results are amazing. My goal was to achieve mobility, more body control and to learn new skills.
Frank Iller
Frank Iller
PT KLIENT
Läs mer
When I started out with training I was in the gym but thanks to Douglas I am now able to focus on doing more bodyweight training and I have made great progress so far with my push-ups, pull-ups, overall explosiveness and handstand. Im over 50 years old and feel younger than ever!
Erik & Linnea
PT KLIENT
Läs mer
Jag och min fru köpte tio pass av Trainics PT-DUO koncept. Vi är väldigt nöjda med alla träningsråd vi fick och alla de pass vi körde med Douglas. Han gjorde ett riktigt bra jobb med att sätta pass utifrån våra olika förutsättningar och mål, så att vi båda utvecklats jättemycket under den perioden. Vi rekommenderar varmt Trainics för den som vill satsa lite extra på sin calisthenics träning och ta sin form till nästa steg.
Thierry Gasser
PT KLIENT
Läs mer
In February, I finally decided again to begin a healthier lifestyle by becoming more active. [...] I'm now couple of months into my training, I need to say that Douglas from Trainics made me fitter but also made me enjoy sports again. It is incredible to see the progress in such a short time. Therefore, if you are looking for an upbeat, enthusiastic and friendly PT that loves what he does, do not look further because Douglas is the BEST personal trainer Stockholm offers.
Rosana Merino
PT KLIENT
Läs mer
Sedan jag började träna med Douglas har jag känt en enorm utveckling i min träning. Douglas har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt visa och förklara övningar och att se och korrigera detaljer samtidigt som du utför ett utmanade pass för att bygga teknik och styrka. Det har lett till snabbare framsteg och högre motivation i all min träning och jag är närmre mina mål än jag någonsin varit tidigare!
Tomas Melander
PT KLIENT
Läs mer
Jag sökte en kompetent person som kunde hjälpa mig komplettera min befintliga träning och lära mig hitta muskler jag anade jag hade men inte lyckas aktivera. Efter tre månader är jag säker på att jag hittat rätt. Progressionen i övningarna Douglas ger är grym och jag får träningsvärk på de märkligaste ställen. Vill man lära sig eller blir bättre på diverse kroppsviktsövningar samt bli starkare så är detta en sjukt bra väg. Ingen snabb-fix, hårt arbete men rekommenderas verkligen!
Sophie Granlöf
PT KLIENT
Läs mer
Jag rekommenderar varmt Douglas som PT. Han har hjälpt mig med att gå från osmidig till att klara av mer gymnastiska övningar på kort tid. Douglas är pedagogisk, proffsig och ger nycklar till hur jag ska utveckla min träning. Så vill du bli bättre på muscle ups eller handstands är det Douglas som du ska kontakta
Föregående
Nästa

SKICKA FÖRFRÅGAN

Förfrågan är ej bindande. Se till att din mail stämmer.

Genom att skicka meddelande godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.

VANLIGA FRÅGOR

Trainics Calisthenics Studio ligger på Solnavägen 3h, 113 63 Stockholm med entré från gatan. I Nya Hagastaden ett stenkast från St:Eriksplan.

Entré till studion är inkluderat i priset. Ni behöver alltså inte vara medlem eller betala för entré när ni tränar med en PT.

Du kan avboka upp till 24 h innan träningstillfällets start. Om du av någon anledning inte kan komma på ett PT small Group tillfälle och avbokat i tid sparas ett klipp som du kan använda vid senare tillfälle.

 

Skicka din förfrågan här ovan. Fyll i vilken PT small Group du villa joina och berätta om din träningsbakgrund. Därefter hör vi av oss till dig inom kort. Se därför till att din mail och telefonnummer stämmer.

När vi har tillräckligt stort intresse av en specifik PT small Group startat vi igång gruppen. 

Är du och dina kollegor, vänner eller familj intresserade av att träna tillsammans i en PT small Group anpassad till er är ni välkomna att maila oss på info@trainics.se. Vi hör av oss inom kort för att hitta ett upplägg som passar er.

Du betalar 4 klipp rullande utan någon bindningstid eller uppsägningstid, endast slutförande av innevarande klipp. 

Ja, PT small Group är friskvård och ni kan på så sätt använda ert friskvårdsbidrag. Du laddar enkelt ner ditt kvittot i vårt bokningssystem Wondr App.

BUSS

Välj mellan följande bussar: 3, 6, 58, 77, 507, 598, 697

TUNNELBANA

Gröna linjen till S:t Eriksplan/Odenplan. 8-10 min promenad.

PENDELTÅG

Pendeltåg till Odenplan. 8-10 min promenad.

BIL

E4:an rakt under huset. Parkering på Torsplan eller i Solna.

CYKEL

Cykla från Vasastan eller St:Eriksplan på 3-5 min.