PERSONLIG TRÄNARE I STOCKHOLM

Vi är specialiserade på att lära ut Calisthenics och kroppsviktsträning och få både nybörjare och erfarna att bemästra nya rörelser de inte trodde att de skulle klara av. Oavsett om du vill bli starkare och rörligare eller om du vill lära dig avancerade rörelser som muscle ups, front lever eller human flag, så hjälper vi dig att nå dit med personlig träning. Calisthenics är för alla oavsett ålder eller erfarenhet.

HUR SER ETT TILLFÄLLE med personlig tränare UT?

Tillsammans med din personliga tränare kommer du få träna på olika övningar, teknik och progressioner för att nå dina mål. 

Tränaren lägger upp PT passet utifrån din nivå, med specifika övningar och tips som just du behöver för att du ska utvecklas i din träning. 

Hos oss kan du träna med fokus på att bli stark i din egen kropp med kroppsviktsträning oavsett nivå, eller få mer specifik hjälp för att träna på och utvecklas i övningar som handstående, pull ups, muscle ups, front lever eller liknande.

PT Upplägg och priser

PT 2 rullande

1900 kr / 2 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca varannan vecka
Flexibel bokning med din PT

PT 4 rullande

3800 kr / 4 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca en gång i veckan
Flexibel bokning med din PT

PT 8 rullande

7600 kr / 8 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca två gånger i veckan
Flexibel bokning med din PT

DET HÄR SÄGER VÅRA KLIENTER

Maria
Maria
PT KLient
Läs mer
Amre har varit min tränare i drygt 2 år nu och det ger mig stor glädje att rekommendera Amre som tränare. Han har en otrolig kunskap och expertis om allt som gäller hälsa, kost, muskler och leder. Han skräddarsyr träningen utefter dina förutsättningar och mål. När vi började träna hade jag inte tränat styrketräning på flera år efter ett diskbråck och jag var inte i mitt livs bästa form efter nyss fyllda 45 år. Från början hade jag inga klara mål förutom att bli starkare och friskare men Amre föreslog att vi skulle fokusera på styrka och rörlighet. Han förstår mina styrkor och svagheter och föreslår justeringar för att formen och risken för skador ska minimeras. Han motiverar mig att gå utanför min bekvämlighetszon och inspirerar mig att prova nya typer av övningar.  Jag är stolt över mina framsteg och det glädjer mig att kunna dela min framgång med Amre eftersom jag vet att han stödjer mig till 100%. Amre är en positiv, varm och omtänksam person som blivit en förtrogen vän. Tack vare hans inspiration och coaching är jag numera i ett av mitt livs bästa form och jag känner inte längre några begränsningar för vad som är möjligt. Amre, du är bäst!
Alex Schuber
Alex Schuber
PT KLIENT
Läs mer
Kan inte annat än rekommendera Trainics, Douglas är en otroligt bra coach som är entusiastisk, pedagogisk, inspirerande, hängiven som alltid har en positiv energi som smittar av sig. Oavsett vilken nivå man börjar på så får man ett riktigt bra upplägg utefter ens tidigare erfarenhet inom träning och vad man har för mål som man vill uppnå. PT-pass med Douglas är mycket effektiva på grund av hans förmåga att ge tydliga instruktioner och tips som hjälper en att nå sina mål. Jag har tränat med Douglas sen April 2019, under den tiden så har jag sett framsteg som jag inte trodde var möjliga innan. Så jag är otroligt glad och tacksam över att jag hittade Trainics.
Natalie Afsarinejad
Natalie Afsarinejad
PT KLIENT
Läs mer
Jag har haft Sabina som personlig tränare i över sex månader. Under denna tid har hon lagt upp välplanerade träningspass med hög variation, och med fokus på att använda rätt teknik. Det är tydliga och påtagliga resultat av träningspassen och med stöd och uppmuntran lyckades jag överbrygga mina barriärer för vad jag trodde var möjligt, ökad både styrka och flexibilitet, eliminerade rygg-, axel- och knävärk. Dessutom skapar Sabina en rolig och positiv atmosfär och driver mig ändå att ständigt utvecklas. Jag rekommenderar starkt Sabina som personlig tränare eftersom hon är den absolut bästa jag har stött på.
Kamil
Kamil
PT klient
Läs mer
Jag har tränat med Amre som PT i två år. Han har hjälpt mig otroligt mycket och lagt upp mina Calisthenics program med väldigt bra progression. Inom loppet av ett år så gick jag från att knappt orka hänga med min egna kroppsvikt till att klara 10 pull-ups och ha allmänt mycket bättre kroppskontroll. Tack vare Amre så gick en av mina life goals i uppfyllelse. Jag kunde springa hela Toughest loppet och klara alla hinder. Värt investeringen och man får kunskap att ta med sig i träningen resten av livet.
Emmy Vartiainen
Emmy Vartiainen
PT KLIENT
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Pontus Hoback
Pontus Hoback
PT KLIENT
Läs mer
I have been training in gyms for years, but after a PT session with Douglas I was hooked with calisthenics. Professional, driven and a lot of knowledge. I ve been training for 5 month with Douglas now and the results are amazing. My goal was to achieve mobility, more body control and to learn new skills.
Frank Iller
Frank Iller
PT KLIENT
Läs mer
When I started out with training I was in the gym but thanks to Douglas I am now able to focus on doing more bodyweight training and I have made great progress so far with my push-ups, pull-ups, overall explosiveness and handstand. Im over 50 years old and feel younger than ever!
Föregående
Nästa

resultat från några pt klienter

Möt våra personliga tränare

Läs mer om våra kunniga Calisthenics tränare

AMRE OSMAN

TRÄNARE

Med många års erfarenhet inom Calisthenics och styrketräning har Amre hjälpt flertalet klienter att nå sina mål i träningen. Oavsett om du vill lära dig pull ups, muscle-ups, front- eller backlever kommer han att guida dig för att nå dit. 

Läs mer

SABINA ZWEDBERG

ÄGARE / TRÄNARE

Sabina har hjälpt många att utveckla styrka och rörlighet med Calisthenics. Hon hjälper både nybörjare och de med mer vana att utvecklas i sin träning och klara av övningar de länge velat kunna med fokus på både rörlighet och styrka.

Läs mer

DOUGLAS EKERMARK

ÄGARE / TRÄNARE

Douglas är specialiserad på att lära ut avancerade Calisthenics rörelser genom beprövade metoder.  Samtidigt är han en stjärna på att lära ut grunderna och får även dig som är mer nybörjare till Calisthenics att utvecklas i din träning. 

Läs mer

SKICKA PT FÖRFRÅGAN

Se till att din mail / nummer stämmer, så hör vi av oss inom 24 h.

Genom att skicka meddelande godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.

BUSS

Hållplats Karolinska Eugeniavägen eller Torsplan. Bussar: 3, 6, 58, 77, 507, 598, 697

TUNNELBANA

Gröna linje till S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. 8-10 min promenad.

PENDELTÅG

Pendeltåg till Odenplan. 8-10 min promenad. Uppgång vanadisvägen.

BIL

E4:an rakt under huset. Parkering vid Torsplan eller i Solna runt Karolinska sjukhuset.

CYKEL

Enkelt att cykla till från hela stan och Solna med cykelparkering precis utanför studion.