PERSONLIG TRÄNARE I STOCKHOLM

Vi är specialiserade på att lära ut Calisthenics och kroppsviktsträning och få både nybörjare och erfarna att bemästra nya rörelser de inte trodde att de skulle klara av. Oavsett om du bara vill bli starkare och rörligare eller om du vill lära dig avancerade rörelser som muscle ups, front lever eller human flag, så hjälper vi dig att nå dit med personlig träning. Calisthenics är för alla oavsett ålder eller erfarenhet.

HUR SER ETT TILLFÄLLE med personlig tränare UT?

Tillsammans med din personliga tränare kommer du få träna på olika övningar, teknik och progressioner för att nå dina mål. 

Tränaren lägger upp PT passet utifrån din nivå, med specifika övningar och tips som just du behöver för att du ska utvecklas i din träning. 

Hos oss kan du träna med fokus på att bli stark i din egen kropp med kroppsviktsträning oavsett nivå, eller få mer specifik hjälp för att träna på och utvecklas i övningar som handstående, pull ups, muscle ups, front lever eller liknande.

PT Upplägg och priser

PT 2 rullande

1900 kr / 2 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca varannan vecka
Flexibel bokning med din PT
Avbokning upp till 24 h innan
Förnyas när du använt 2 klipp
Ingen bindningstid, enbart användning av innevarande klipp

(950 kr / klipp)

PT 4 rullande

3800 kr / 4 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca en gång i veckan
Flexibel bokning med din PT
Avbokning upp till 24 h innan
Förnyas när du använt 4 klipp
Ingen bindningstid, enbart användning av innevarande klipp

(950 kr / klipp)

PT 8 rullande

7600 kr / 8 klipp

55 min PT tillfälle
PT ca två gånger i veckan
Flexibel bokning med din PT
Avbokning upp till 24 h innan
Förnyas när du använt 8 klipp
Ingen bindningstid, enbart användning av innevarande klipp

(950 kr / klipp)

PT 25 min rullande

650 / KLipp

25 min PT tillfälle
För dig som villl ha fördelarna med personlig träning och har 25 min för effektiv träning.

(750 kr / enstaka klipp)

PT 85 min rullande

1350 / Klipp

85 min PT tillfälle
Det här är för dig som vill få ut mer av ett och samma tillfälle och som redan tränat ett tag.  

(1450 kr / enstaka klipp)

DET HÄR SÄGER VÅRA KLIENTER

Alex Schuber
Alex Schuber
PT KLIENT
Läs mer
Kan inte annat än rekommendera Trainics, Douglas är en otroligt bra coach som är entusiastisk, pedagogisk, inspirerande, hängiven som alltid har en positiv energi som smittar av sig. Oavsett vilken nivå man börjar på så får man ett riktigt bra upplägg utefter ens tidigare erfarenhet inom träning och vad man har för mål som man vill uppnå. PT-pass med Douglas är mycket effektiva på grund av hans förmåga att ge tydliga instruktioner och tips som hjälper en att nå sina mål. Jag har tränat med Douglas sen April 2019, under den tiden så har jag sett framsteg som jag inte trodde var möjliga innan. Så jag är otroligt glad och tacksam över att jag hittade Trainics.
Emmy Vartiainen
Emmy Vartiainen
PT KLIENT
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Natalie Afsarinejad
Natalie Afsarinejad
PT KLIENT
Läs mer
Jag har haft Sabina som personlig tränare i över sex månader. Under denna tid har hon lagt upp välplanerade träningspass med hög variation, och med fokus på att använda rätt teknik. Det är tydliga och påtagliga resultat av träningspassen och med stöd och uppmuntran lyckades jag överbrygga mina barriärer för vad jag trodde var möjligt, ökad både styrka och flexibilitet, eliminerade rygg-, axel- och knävärk. Dessutom skapar Sabina en rolig och positiv atmosfär och driver mig ändå att ständigt utvecklas. Jag rekommenderar starkt Sabina som personlig tränare eftersom hon är den absolut bästa jag har stött på.
Pontus Hoback
Pontus Hoback
PT KLIENT
Läs mer
I have been training in gyms for years, but after a PT session with Douglas I was hooked with calisthenics. Professional, driven and a lot of knowledge. I ve been training for 5 month with Douglas now and the results are amazing. My goal was to achieve mobility, more body control and to learn new skills.
Frank Iller
Frank Iller
PT KLIENT
Läs mer
When I started out with training I was in the gym but thanks to Douglas I am now able to focus on doing more bodyweight training and I have made great progress so far with my push-ups, pull-ups, overall explosiveness and handstand. Im over 50 years old and feel younger than ever!
Erik & Linnea
PT KLIENT
Läs mer
Jag och min fru köpte tio pass av Trainics PT-DUO koncept. Vi är väldigt nöjda med alla träningsråd vi fick och alla de pass vi körde med Douglas. Han gjorde ett riktigt bra jobb med att sätta pass utifrån våra olika förutsättningar och mål, så att vi båda utvecklats jättemycket under den perioden. Vi rekommenderar varmt Trainics för den som vill satsa lite extra på sin calisthenics träning och ta sin form till nästa steg.
Thierry Gasser
PT KLIENT
Läs mer
In February, I finally decided again to begin a healthier lifestyle by becoming more active. [...] I'm now couple of months into my training, I need to say that Douglas from Trainics made me fitter but also made me enjoy sports again. It is incredible to see the progress in such a short time. Therefore, if you are looking for an upbeat, enthusiastic and friendly PT that loves what he does, do not look further because Douglas is the BEST personal trainer Stockholm offers.
Rosana Merino
PT KLIENT
Läs mer
Sedan jag började träna med Douglas har jag känt en enorm utveckling i min träning. Douglas har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt visa och förklara övningar och att se och korrigera detaljer samtidigt som du utför ett utmanade pass för att bygga teknik och styrka. Det har lett till snabbare framsteg och högre motivation i all min träning och jag är närmre mina mål än jag någonsin varit tidigare!
Tomas Melander
PT KLIENT
Läs mer
Jag sökte en kompetent person som kunde hjälpa mig komplettera min befintliga träning och lära mig hitta muskler jag anade jag hade men inte lyckas aktivera. Efter tre månader är jag säker på att jag hittat rätt. Progressionen i övningarna Douglas ger är grym och jag får träningsvärk på de märkligaste ställen. Vill man lära sig eller blir bättre på diverse kroppsviktsövningar samt bli starkare så är detta en sjukt bra väg. Ingen snabb-fix, hårt arbete men rekommenderas verkligen!
Sophie Granlöf
PT KLIENT
Läs mer
Jag rekommenderar varmt Douglas som PT. Han har hjälpt mig med att gå från osmidig till att klara av mer gymnastiska övningar på kort tid. Douglas är pedagogisk, proffsig och ger nycklar till hur jag ska utveckla min träning. Så vill du bli bättre på muscle ups eller handstands är det Douglas som du ska kontakta
Föregående
Nästa

resultat från några pt klienter

Möt våra personliga tränare

Läs mer om våra kunniga Calisthenics tränare

AMRE OSMAN

TRÄNARE

Med många års erfarenhet inom Calisthenics och styrketräning har Amre hjälpt flertalet klienter att nå sina mål i träningen. Oavsett om du vill lära dig pull ups, muscle-ups, front- eller backlever kommer han att guida dig för att nå dit. 

SABINA ZWEDBERG

ÄGARE / TRÄNARE

Sabina har hjälpt många att utveckla styrka och rörlighet med Calisthenics. Hon hjälper både nybörjare och de med mer vana att utvecklas i sin träning och klara av övningar de länge velat kunna med fokus på både rörlighet och styrka.

DOUGLAS EKERMARK

ÄGARE / TRÄNARE

Douglas är specialiserad på att lära ut avancerade Calisthenics rörelser genom beprövade metoder.  Samtidigt är han en stjärna på att lära ut grunderna och får även dig som är mer nybörjare till Calisthenics att utvecklas i din träning. 

LEO AHNMÉ

[UNDER UTBILDNING]
[FÅ 200 KR RABATT / PT PASS]

Leo har ett par års bakgrund inom Calisthenics och fokuserar främst på strykeövningar som muscle ups, pull ups, levers och human flag. En kunnig tränare som ser just vad du behöver träna på.

just nu - BOKA ett första provtillfälle med PT

Är du intresserad av att börja träna med personlig tränare?
Just nu kan du boka in ett 30 min gratis provtillfälle med PT kombinerat med en konsultation.

Under tillfället kommer du att få prova olika övningar och få hjälp att sätta mål utifrån din nivå. Skicka förfrågan om PT så bokar vi in ett första provtillfälle på studion.

SKICKA PT FÖRFRÅGAN

Se till att din mail / nummer stämmer, så hör vi av oss inom 24 h.

Genom att skicka meddelande godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.

BUSS

Hållplats Karolinska Eugeniavägen eller Torsplan. Bussar: 3, 6, 58, 77, 507, 598, 697

TUNNELBANA

Gröna linje till S:t Eriksplan, uppgång Torsgatan. 8-10 min promenad.

PENDELTÅG

Pendeltåg till Odenplan. 8-10 min promenad. Uppgång vanadisvägen.

BIL

E4:an rakt under huset. Parkering vid Torsplan eller i Solna runt Karolinska sjukhuset.

CYKEL

Enkelt att cykla till från hela stan och Solna med cykelparkering precis utanför studion.