PERSONLIG TRÄNING

Vill du klara av att göra din första pull up? Lära dig att göra en muscle up? Eller få en personlig introduktion till Calisthenics? Personlig träning är ett bra sätt att ta sin träning längre. Du jobbar tillsammans med en av våra erfarna tränare som ger dig feedback, övningar och verktyg som just du behöver för att utvecklas och nå dina mål. 

PT 25 min

650 kr / tillfälle månadsvis
750 kr / ett tillfälle

( Du väljer själv hur många gånger per månad som du vill träna och betalar dessa månadsvis.)

För dig som vill ha fördelarna av personlig träning men har ont om tid. Tänk dig 25 min handstående, muscle up träning,  mobilitet, eller ett 25 min styrkepass. Vi kan antingen fokusera mer på en övning, gå igenom olika övningar eller göra ett lite mer högintensivt träningspass, beroende på dina mål.

PT 55 min

950 kr / tillfälle månadsvis
1050 kr / ett tillfälle

(Du väljer själv hur många gånger per månad som du vill träna och betalar dessa månadsvis.)

Vårt mest populära PT upplägg. Anpassat för att hinna med ett helt träningspass med feedback och övning. Vill du lära dig att balansera på händer, göra muscle ups, bli rörligare eller bli starkare med Calisthenics. Vi anpassar upplägget utefter dig och dina mål. 

PT 85 min

1350 kr / tillfälle månadsvis
1450 kr / ett tillfälle

(Du väljer själv hur många gånger per månad som du vill träna och betalar dessa månadsvis.)

Det här är för dig som vill få ut mer av ett och samma tillfälle och som redan tränat ett tag. Här har du möjlighet att lära dig mer, få tid att öva på specifika övningar och träna på fler rörelser. Detta ger även tid till att få fler frågor besvarade och få mer feedback. 

klienters recensioner

Genomsnittsbetyg 5/5 av klienter

Alex Schuber
Alex Schuber
PT KLIENT
Läs mer
Kan inte annat än rekommendera Trainics, Douglas är en otroligt bra coach som är entusiastisk, pedagogisk, inspirerande, hängiven som alltid har en positiv energi som smittar av sig. Oavsett vilken nivå man börjar på så får man ett riktigt bra upplägg utefter ens tidigare erfarenhet inom träning och vad man har för mål som man vill uppnå. PT-pass med Douglas är mycket effektiva på grund av hans förmåga att ge tydliga instruktioner och tips som hjälper en att nå sina mål. Jag har tränat med Douglas sen April 2019, under den tiden så har jag sett framsteg som jag inte trodde var möjliga innan. Så jag är otroligt glad och tacksam över att jag hittade Trainics.
Emmy Vartiainen
Emmy Vartiainen
PT KLIENT
Läs mer
Jag kan varmt rekommendera Trainics om du vill ha hjälp med att nå dina mål när det kommer till träning. Sen jag började träna med Sabina har jag verkligen känt sån otrolig utveckling. Hon är en fantastisk coach och extremt professionell. Hon anpassar träningen utifrån ens förutsättningar och mål samt går all in för att man ska känna sig motiverad. Hon inspirerar och sprider alltid positiv energi. Skulle aldrig ha kommit såhär långt om det inte vore för henne.
Natalie Afsarinejad
Natalie Afsarinejad
PT KLIENT
Läs mer
Jag har haft Sabina som personlig tränare i över sex månader. Under denna tid har hon lagt upp välplanerade träningspass med hög variation, och med fokus på att använda rätt teknik. Det är tydliga och påtagliga resultat av träningspassen och med stöd och uppmuntran lyckades jag överbrygga mina barriärer för vad jag trodde var möjligt, ökad både styrka och flexibilitet, eliminerade rygg-, axel- och knävärk. Dessutom skapar Sabina en rolig och positiv atmosfär och driver mig ändå att ständigt utvecklas. Jag rekommenderar starkt Sabina som personlig tränare eftersom hon är den absolut bästa jag har stött på.
Pontus Hoback
Pontus Hoback
PT KLIENT
Läs mer
I have been training in gyms for years, but after a PT session with Douglas I was hooked with calisthenics. Professional, driven and a lot of knowledge. I ve been training for 5 month with Douglas now and the results are amazing. My goal was to achieve mobility, more body control and to learn new skills.
Frank Iller
Frank Iller
PT KLIENT
Läs mer
When I started out with training I was in the gym but thanks to Douglas I am now able to focus on doing more bodyweight training and I have made great progress so far with my push-ups, pull-ups, overall explosiveness and handstand. Im over 50 years old and feel younger than ever!
Erik & Linnea
PT KLIENT
Läs mer
Jag och min fru köpte tio pass av Trainics PT-DUO koncept. Vi är väldigt nöjda med alla träningsråd vi fick och alla de pass vi körde med Douglas. Han gjorde ett riktigt bra jobb med att sätta pass utifrån våra olika förutsättningar och mål, så att vi båda utvecklats jättemycket under den perioden. Vi rekommenderar varmt Trainics för den som vill satsa lite extra på sin calisthenics träning och ta sin form till nästa steg.
Thierry Gasser
PT KLIENT
Läs mer
In February, I finally decided again to begin a healthier lifestyle by becoming more active. [...] I'm now couple of months into my training, I need to say that Douglas from Trainics made me fitter but also made me enjoy sports again. It is incredible to see the progress in such a short time. Therefore, if you are looking for an upbeat, enthusiastic and friendly PT that loves what he does, do not look further because Douglas is the BEST personal trainer Stockholm offers.
Rosana Merino
PT KLIENT
Läs mer
Sedan jag började träna med Douglas har jag känt en enorm utveckling i min träning. Douglas har en förmåga att på ett pedagogiskt sätt visa och förklara övningar och att se och korrigera detaljer samtidigt som du utför ett utmanade pass för att bygga teknik och styrka. Det har lett till snabbare framsteg och högre motivation i all min träning och jag är närmre mina mål än jag någonsin varit tidigare!
Tomas Melander
PT KLIENT
Läs mer
Jag sökte en kompetent person som kunde hjälpa mig komplettera min befintliga träning och lära mig hitta muskler jag anade jag hade men inte lyckas aktivera. Efter tre månader är jag säker på att jag hittat rätt. Progressionen i övningarna Douglas ger är grym och jag får träningsvärk på de märkligaste ställen. Vill man lära sig eller blir bättre på diverse kroppsviktsövningar samt bli starkare så är detta en sjukt bra väg. Ingen snabb-fix, hårt arbete men rekommenderas verkligen!
Sophie Granlöf
PT KLIENT
Läs mer
Jag rekommenderar varmt Douglas som PT. Han har hjälpt mig med att gå från osmidig till att klara av mer gymnastiska övningar på kort tid. Douglas är pedagogisk, proffsig och ger nycklar till hur jag ska utveckla min träning. Så vill du bli bättre på muscle ups eller handstands är det Douglas som du ska kontakta
Föregående
Nästa

KLIENTERS RESULTAT

team trainics

DOUGLAS EKERMARK

SID PAULSON

SABINA ZWEDBERG

PT priser

PT 25 MIN

650 kr/pass
  • PT pass á 25 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

PT 55 MIN

950 kr/pass
  • PT pass á 55 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

PT 85 MIN

1350 kr/pass
  • PT pass á 85 min
  • Flexibla bokningar
  • Löpande tills avslutas

Ingen uppsägningstid, endast slutförande av innevarande månad

PT upplägg

Varje vecka
Träna regelbundet med din tränare som säkerställer att du når dina mål och ger dig rätt verktyg för att utvecklas. 

Varannan vecka
Har du koll på vad och hur du ska träna på egen hand och diciplinen att göra arbetet som krävs kan PT varannan vecka vara för dig. 

En gång i månaden
Du får stöd och återkoppling i din träning månadsvis. Din tränare hjälper dig skapa en plan och ni går igenom och tränar på övningar och progressioner på plats.

SKICKA FÖRFRÅGAN

Anmälan är ej bindande. Se till att din mail stämmer.

Genom att skicka meddelande godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.

är vi en bra match?

Vår Calisthenics Studio ligger i Life City på Solnavägen 3h, 113 63 Stockholm. 

Entré till studion är inkluderat i priset. Du behöver alltså inte vara medlem eller betala för entré när du tränar med en PT.

Det är upp till dig hur ofta du vill träna med PT. Vi rekommenderar alla att träna minst tre gånger i veckan för att utvecklas. Vi har klienter som vi tränar en gång i veckan och många som tränar med oss två till tre gånger i veckan. 

Många av våra klienter kombinerar även PT med PT online för ett helhetsupplägg och stöd hela vägen. 

När du tränar 20 eller fler träningspass hos oss ser vi till att du har ett bra träningsupplägg både på plats och utöver våra träffar. Tränar du t.ex. ett eller två träningspass utöver när vi ses på plats stöttar vi dig i vilka övningar du bör göra och lägger även upp pass att utföra på egen hand.

Ett enstaka PT tillfälle kostar 1050 kr, kontakta oss för att boka ditt pass.

Fyll i formuläret här ovan så hör vi av oss inom kort och bokar en tid som passar dig. Konsultation är helt gratis och sker antingen på studion eller online. 

Nej du behöver ingen tidigare erfarenhet av Calisthenics. Du behöver bara viljan att lära dig.   

Vi anpassar övningarna till din individuella nivå för att du ska få ut så mycket som möjligt av PT tillfällena. Oavsett om du är på en avancerad nivå eller precis vill börja träna Calisthenics. Alla är välkomna!

Ja, både PT, PT DUO är friskvård och ni kan på så sätt använda ert friskvårdsbidrag. Har er arbetsgivare ePassi, Actiway eller Wellnet finns vi även där.

Du betalar månadsvis i förskott för det valda antal PT pass du har valt att prenumerera på. Vi har ingen uppsägningstid, endast slutförande av innevarande månad.