MÖT dina nya TRÄNARE

VI är specialiserade på Calisthenics och kroppsviktsträning. Med många års erfarenhet har vi verktygen för att hjälpa dig bli starkare och lära dig stå på händer, göra fler chin ups, muscle ups och mycket mer. Vi är här för att stötta, coacha och möta dig i din träning och välkomnar dig till vår personliga Trainics Community!

DOUGLAS EKERMARK

ÄGARE & PERSONLIG TRÄNARE

Douglas har en lång bakgrund inom Calisthenics. Han är specialiserad på att lära ut avancerade Calisthenics rörelser som muscle up, front lever, handstands etc. genom beprövade metoder. Samtidigt är han en stjärna på att lära ut grunderna och få nybörjare att utvecklas i sin träning. Douglas håller både klasser och personlig träning på Trainics.

LÄS MER

SABINA ZWEDBERG

ÄGARE & PERSONLIG TRÄNARE

Sabina har hjälpt många att utveckla styrka och rörlighet med Calisthenics. Hon har en bakgrund inom dans och är utbildad personlig tränare med lång erfarenhet av rörlighet och styrketräning med kroppen som motvikt. Hon hjälper både nybörjare och de med mer vana att utvecklas i sin träning. Sabina håller både personlig träning och klasser.

LÄS MER

Amre Osman

PERSONLIG TRÄNARE & COACH

Med många års erfarenhet inom Calisthenics och styrketräning har Amre hjälpt flertalet personer att nå sina mål i träningen. Oavsett om du vill lära dig pull ups eller mer avancerade rörelser kommer Amre att utmana och guida dig till att nå dit. Amre bjuder på roliga och utmanande klasser och PT pass på Trainics med härlig energi.

LÄS MER

SARA ERSSON

TRÄNARE

Sara håller klasser på Trainics. Hon har tränat Calisthenics sedan lång tid tillbaka och har sedan tidigare även erfarenhet av att instruera inom Poledance. Sara har specialiserat sig på rörlighetsträning och handstående och älskar att lära ut och hjälpa andra att bli starkare, rörligare och utvecklas i sin träning med Calisthenics.

LÄS MER

SAUL PHILLIPS

TRÄNARE

Saul bjuder på utmanande och sköna klasser med fokus på mobility, rörlighet och styrka. Han är specialiserad på rörlighetsträning och har en bakgrund inom yoga sedan 2019. Sedan dess har han praktiserat rörlighetsträning och yoga i 15 länder med över 50 lärare. Saul har stor erfarenhet av att lära ut.
 

LÄS MER

WILMA

THE STUDIO DOG

 Wilma bringar glädje och pepp till våra hundglada medlemmar och PT kunder! 

BÖRJA TRÄNA MED OSS

Kom igång med personlig träning eller bli en del av vår medlemscommunity och utvecklas i din träning tillsammans med andra. 

LICENSER

Våra personliga tränare är utbildade licenserade personlig tränare med både Almega Friskvårdsföretagen samt European Active (EHFA Level 4) certifiering.