MÖT dina nya TRÄNARE

Team Trainics är specialiserade på Calisthenics. Vi har verktygen för att hjälpa dig att balansera på händer, göra fler chin ups, lära dig muscle ups och mycket mer. Vi är här för att stötta dig och välkomnar dig till vår personliga Trainics Community.

DOUGLAS EKERMARK

ÄGARE / TRÄNARE

Douglas är specialiserad på att lära ut avancerade Calisthenics rörelser som muscle up, front lever, planche etc. genom beprövade metoder. Samtidigt är han en stjärna på att lära ut grunderna och få nybörjare att utvecklas i sin träning. 

SABINA ZWEDBERG

ÄGARE / TRÄNARE

Sabina har hjälpt många att utveckla styrka och rörlighet med Calisthenics. Hon är utbildad inom anatomi och träningslära och hjälper både nybörjare och de med mer vana att utvecklas i sin träning och klara nya övningar.

Amre Osman

TRÄNARE

Med många års erfarenhet inom Calisthenics och styrketräning har Amre hjälpt flertalet klienter att nå sina mål i träningen. Oavsett om du vill lära dig pull ups, muscle-ups, front- eller backlever kommer han att guida dig för att nå dit. 

BÖRJA TRÄNA MED OSS

Kör personlig träning eller ta klasser som medlem

LICENSER

Vi är utbildade och licenserade personlig tränare med både Almega Friskvårdsföretagen samt European Active (EHFA Level 4) certifiering.