MÖT VÅRA TRÄNARE

Team Trainics är specialiserade på Calisthenics. Vi har verktygen för att hjälpa dig att balansera på händer, göra fler chin ups, lära dig muscle ups och mycket mer. Vi är här för att stötta dig och välkomnar dig till vår personliga Trainics Community.

DOUGLAS EKERMARK

TRAINER AND CO-FOUNDER

Douglas är specialiserad på att lära ut avancerade Calisthenics rörelser som muscle up, front lever, planche etc. genom beprövade metoder. Samtidigt är han en stjärna på att lära ut grunderna och få nybörjare att utvecklas i sin träning. 

SABINA ZWEDBERG

TRAINER AND CO-FOUNDER

Sabina har hjälpt många att utveckla styrka och rörlighet med Calisthenics. Hon är utbildad inom anatomi och träningslära och hjälper både nybörjare och de med mer vana att utvecklas i sin träning och klara av övningar de länge velat kunna.

SID PAULSON

TRAINER

Sid är Trainics Handstand Pro och har hjälpt flertalet personer att våga och lära sig balansera på händer. Dessutom har han stor erfarenhet och kunskap inom rörlighet och styrka, och vet hur du ska träna för att lära dig splits och backbends.  

BÖRJA TRÄNA MED VÅRA COACHER

Starta med personlig träning eller bli medlem och ta del av våra klasser

LICENSES

We are educated and licensed personal trainers with both Almega Friskvårdsföretagen samt European Active (EHFA Level 4).