CALISTHENICS KLASSER
Lär dig lyfta och flytta dig själv med styrka, balans och kroppskontroll. Träna Calisthenics med några av Sveriges främsta tränare.
PROVA PÅ EN KLASS

Lär dig nya rörelser som handstående m.m.

Träna strukturerat, bli starkare och rörligare

Lärarledda klasser: morgon, lunch & kväll

Calisthenics KLASSER

Klasser är en viktig del av vad vi erbjuder på Trainics. Med en maxgräns på 15 personer, är våra klasser formade för att du ska se utveckling, lära dig nya övningar och ha roligt. Klasserna hålls personliga samtidigt som du får motivationen som kommer med att träna i grupp. Vi inspireras och lär av varandra.

HANDSTAND Balance

Handstand srength

calisthenics FOUNDATION

muscle ups

Lower body
Mobility and strength

CALISTHENICS STRENGTH

mobility

STATIC STRENGTH

recensioner

"VÅRT COMMUNITY HANDLAR OM ATT UTFORSKA DIN STYRKA GENOM HÅLLBAR KROPPSVIKTSTRÄNING"

DINA nya TRÄNARE

Vårt team har erfarenhet av att träna personer med en bredd av bakgrunder och erfarenheter. Tillsammans hjälper vi dig klara av det du trott var omöjligt!

Douglas PT Stockholm Calisthenics

Douglas Ekermark

Tränare

Sabina Zwedberg

Sabina Zwedberg

Tränare

SID PAULSON

Tränare

GÅ MED I VÅRT COMMUNITY

Vill du veta mer?

Träffa en av våra tränare och få reda på mer om våra klasser, utbud och få en rekommendation om ditt träningsupplägg.

Vanliga frågor

Vi finns på Torsplan i Stockholm. 800m från St Eriksplan. Adress Solnavägen 3, 113 63 Stockholm.

Nära till både bussar, tunnelbana och pendeltåg. Det går även att parkera cykel utanför eller parkera med bild i området. Se mer info längre ner på sidan.

Vi har klasser som handstående, muscle ups, foundation (grundstyrka), mobility (rörlighet) och strength. Passen anpassas till din individuella nivå. Samtliga pass är 60 minuter och leds av erfarna tränare.

Absolut! Du behöver inte ha erfarenhet av Calisthenics träning för att bli medlem hos oss. Här anpassar vi övningarna till din individuella nivå för att du ska få ut så mycket som möjligt av varje träningstillfälle. Oavsett om du är på en avancerad nivå eller precis vill börja träna Calisthenics. Alla är välkomna!

Våra tränare är Douglas Ekermark, Sabina Zwedberg och Sid Paulson. Du kan läsa mer om teamet och våra specialiteter på sidan ”teamet”. Klicka här.

Ja, i alla våra medlemskap ingår tillgång med egen träning under tider när ytan inte används för klasser. Boka direkt i vår bokningsapp.

Ja, vi har två duschar som går att använda efter att du har tränat. Dessa duschar används även som bås för att byta om innan klass.

Nej, vi har inga bindningstider. Alla våra medlemskap är löpande medlemskap med endast 30 dagars uppsägningstid. Du kan avsluta precis när du vill genom att maila till info@trainics.se

När du har ett medlemskap med ”obegränsat med klasser” kan du boka så många klasser och egen träning som du vill per månad.

Ja, alla våra medlemskap räknas som friskvård. Vi är ansluta till tjänsterna ePassi och Wellnet.

Vill du betala ditt medlemskap per år och använda ditt friskvård ber vi dig maila till oss på info@trainics.se. 

Absolut! Det går bra att köpa 1 klass som ett klipp eller boka drop-in direkt på hemsidan innan du bestämmer dig för ett medlemskap. Köp klippkort här.

Ja, vi använder ”Wondr” bokningsapp där du kan se boka klasser och se dina framtida bokningar på ett och samma ställe. Här öppnar du även dörren till studion.

Vi tar emot de flesta kort som Mastercard, VISA, ICA och på plats tar vi även AMEX.

BUSS

Välj mellan följande bussar: 3, 6, 58, 77, 507, 598, 697

TUNNELBANA

Gröna linjen till S:t Eriksplan/Odenplan. 8-10 min promenad.

PENDELTÅG

Pendeltåg till Odenplan. 8-10 min promenad.

BIL

E4:an rakt under huset. Parkering på Torsplan eller i Solna.

CYKEL

Cykla från Vasastan eller St:Eriksplan på 3-5 min.