Calisthenics At Home Program
Ett Calisthenics träningsprogram som gör dig stark hemifrån, eller vart du än är.

Träna hemma, utan att kompromissa på kvalitén

Calisthenics At Home by Trainics är ett träningsprogram med fokus på övningar som utmanar kroppens alla muskler med så lite utrustning som möjligt. Bli starkare, rörligare och uthålligare än någonsin tack vare effektiv träning byggd på år av kunskap.

Skapat för att få resultat

Bli stark hemifrån med smart programmering

Videoinstruktioner

Videos till alla övningar för att utföra dem korrekt

Bodyweight Strength

Övningar inom Calisthenics och kroppsviktsträning

Tillgängligt på dina enheter

Tillgängligt på alla dina enheter
App-Layout-Muscle-Up-Mastery
Muscle-Up Mastery Program

Det här är Calisthenics At Home Program

Träningsprogram – Här  fokuserar vi på att bygga en stark, flexibel och uthållig fysik. Det här programmet är för både vana Calisthenics utövare så väl som dig som tränat på gym några år eller precis börjat din resa inom Calisthenics. 

Upplägg  – Du tränar programmet fyra dagar i veckan. Programmet är indelat i sektioner med övningar som ökar gradvis för att utmana dig i din träning, oavsett nivå. Varje pass innehåller en uppvärmning och noga uttänkt träningsplanering.

Varför Calisthenics träning hemma?

Calisthenics är en träningsform med syftet att bli stark i relation till din egen kroppsvikt. Genom att använda vår egen kropp som motvikt bygger vi styrka, kroppskontroll, koordination och uthållighet, för att nämna några positiva effekter. Detta utöver att klara av nya övningar som du aldrig trodde dig kunna! Med Calisthenics At Home programmet provar du på nya övningar som utmanar dig, oavsett om du befinner dig på ett gym eller om du helst tränar hemma. Du kan känna dig säker i att träningen hemma blir av och blir så effektiv som möjligt tack vare detta program. Vi har tagit fram passen, du behöver bara följa efter.

Vilka redskap behövs för att träna?

Stol

Stolar

Stabil stolar för att kunna utföra t.ex. push-ups och dips.

Wall

En vägg

En vägg med utrymme framför som du kan träna mot.

Resistance Bands​

Resistance bands i olika längd och tjocklekar.

**Saknar du utrustning går det att hitta alternativa övningar**

Anpassa till din nivå

Din nivå – För att få ut så mycket som möjligt av programmet bör du minst klara ca 2-5 pull-ups, 7-10 push-ups och 10 knee raises. Du kan däremot jobba med programmet utifrån din nivå och avancera när du blir starkare.

Alternativa Övningar – Övningarna har har alternativa rörelser, där det kan behövas för att kunna träna hemifrån. Välj den övning som passar dig, din situation och nivå. Övningarna avanceras längs programmets 12 veckors gång.

Guide, lär dig stå på händer

VAD INGÅR?

Calisthenics At Home

399 SEK
  • Hemma träningsprogram
  • Videoinstruktioner till övningarna
  • Direkt tillgång till program
  • TIllgång online + Web App
KOMMER!

Är du en av dem som scrollar ner till botten?  Då ska jag snabbt summera Calisthenics At Home. Det är ett program med noga utvalda övningar som gör det enklare för dig att träna Calisthenics hemifrån. Är du redo att bygga styrka, uthållighet och få bättre teknik inom Calisthenics, vänta in, börja idag! 

För endast 399:- får du tillgång till programmet online med ett komplett träningsprogram med uppvärmningar att göra hemma, videoinstruktioner, progressiva övningar och web-app.

Douglas Ekermark

Vanliga frågor & svar

Både ja och nej. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av Calisthenics för att börja med detta träningsprogram. Du bör däremot ha minst sex månaders erfarenhet av träning samt möta förkunskapskraven: ca 2-5 pull-ups, 7-10 push-ups samt 10 knee raises för att få ut det mesta av programmet. Du kommer att prova på nya övningar som du inte gjort tidigare, om de blir för svåra går det alltid att skala ner rörelserna. Välkommen att prova Calisthenics At Home! 

Ja, du får direkt tillgång till ditt program online via inloggningssidan. Du får dina uppgifter på mailen och loggar in här. Så länge du har wifi, 3G eller 4G uppkoppling kan du nå programmet.

Calisthenics At Home rekommenderas att träna fyra gånger per vecka. Oavsett din nivå kan du kombinera programmet med din nuvarande träning eller uteslutande träna detta program för att bygga styrka, uthållighet och rörlighet hemifrån.

Programmet är har en viss nivå (dvs du bör kunna utföra ca 2-5 pull-ups, 7-10 push-ups samt 10 knee raises) och på många rörelser finns enklare variationer som du kan skala ner med, om så önskas. Välj den progression som passar din nivå. 

För att träna hemifrån utgår vi från så få redskap som möjligt i programmet. Du bör ha en vägg, en fri yta att träna på, ett par stolar, några resistance bands och gärna ringar, pull-up bar eller en trappa att hänga i. Saknar du någon utrustning kan du alltid svepa på rörelserna och hitta variationer till de övningarna som kräver redskap. Ibland får man vara lite kreativ.

Calisthenics At Home Program

Gå med i vårt nyhetsbrev och få reda på när vi lanserar först.

Genom att skicka godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.

Calisthenics Foundation Program

Gå med i vårt nyhetsbrev och få reda på när vi lanserar först av alla. Lanseras inom kort.

Genom att skicka godkänner du våra allmänna villkor och integritetspolicy.