LOWER BODY MOBILITY
Group Class
BECOME MEMBER

LOWER BODY MOBILITY

Strength & Conditioning

När man precis börjat med Calisthenics, läggs ofta mycket fokus på överkroppen. Därför har vi skapat en gruppklass enbart för underkroppen, i syfte att hjälpa dig hitta balans och lära dig nya intressanta sätt att träna underkroppen på. För att kunna röra dig fritt i olika Calisthenics övningar rekommenderar vi även att man tränar upp styrka och mobilitet i hela kroppen, även underkroppen.

På den här klassen tränar vi upp styrkan och rörligheten som krävs för att klara av olika benövningar inom Calisthenics. Vi kommer träna på olika benövningar för att lära och bli bättre på bland annat pistol squats, dragon squats, horse stance squat med fler. 

Kom regelbundet för att lära dig nya sätt att stärka upp höft och underkropp, bli rörligare och utveckla kroppskontroll. Vi går strukturerat igenom övningarna och lägger mycket fokus på form och att öva.

THE CLASS FOCUSES ON

Styrka för höft och underkropp

Förbättra din balans

Lära dig olika benövningar

Öka kroppskontroll

Rörlighet som krävs

Mobilitet underkropp

LEVEL

Klassen riktar sig till alla som vill träna upp styrka, rörlighet och kroppskontroll för underkroppen.
Alla övningar anpassas till din individuella nivå.

GOOD TO KNOW

Passet kan utföras utan skor
Bring water bottle
Come Changed

We have two showers in the studio that can
be used for showering and changing

Tisdag och Fredag

60 min class

Nivå: Alla nivåer

Become member

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, klasser i Calisthenics, mobility och handstående, öppen träning och en Calisthenics Community.