CALISTHENICS ENDURANCE
Group Class

CALISTHENICS ENDURANCE

Fler repitioner, uthållighet och hypertrofi

Calisthenics Endurance är för dig som vill utmana din uthållighet i olika Calisthenics övningar och klara av att göra fler repitioner i rad. Istället för tunga och få repitioner fokuserar vi mer på enklare progressioner med fler reps och sets och mindre vila emellan övningarna. Du kommer träna upp din styrka och uthållighet i specifika styrkeövningar. 

Vi tränar bland annat på grundövningar som pull ups, dips, push ups, pistol squats och mycket mer. Vi anpassar och skalar alla övningar till din nivå, för att du ska få de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din träning. Vi går strukturerat igenom övningarna och lägger mycket fokus på form och teknik. 

Calisthenics Endurance är även en tävlingsgren inom Calisthenics, som går ut på att göra x antal repitioner av en serie olika övningar med korrekt form på så kort tid som möjligt.

THE CLASS FOCUSES ON

Uthållighet i styrkeövningar

Klara av att göra fler repitioner av pull ups, dips, push etc i rad

Fler sets och reps

Form och teknik i rörelserna

Överkropp och ibland ben

Upper Body Strength

LEVEL

Vi rekommenderar att du har tidigare erfarenhet av styrketräning. Du behöver dock inte kunna göra pull ups eller push ups på tå för att ta klassen, alla övningar går att skala. 
Alla är välkomna – från nybörjare till avancerade.

GOOD TO KNOW

The class is performed without shoes
Bring water bottle
Kom gärna ombytt

We have two showers in the studio that can
be used for showering and changing

När du är medlem eller köpt klippkort kan du boka in dig på klasserna i vår bokningsapp ”Wondr”.
Vid bokning kan du checka in och öppna entrédörren 30 min innan klassen startar.

Måndagar 07:00 och Tisdagar 19:30

60 min class

Alla nivåer

NEW TO TRAINICS?

Book a "No Sweat Intro" with one of our trainers at the studio to see how you can post your training with us. Completely free meeting.

GÅ MED DU OCKSÅ!

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, alla våra klasser, öppen träning och vår härliga Calisthenics Community.