MUSCLE UP
Group Class
BECOME MEMBER

LÄR DIG MUSCLE UPS

Conditioning
(Push, Pull & Core)

Att lära sig att bemästra Muscle Ups är en dröm för många. På de här klasserna hoppas vi kunna förverkliga den drömmen. Oavsett om du har som mål att lära dig din första Muscle Up eller vill förbättra din teknik och öka antalet repepetioner, så kommer du att få stor nytta av att komma på dessa klasser regelbundet.

Passet fokuserar på styrka och tekniken som behövs för att lära sig Muscle Ups. Vi kommer träna på övningar för att lära sig och träna på tekniken, övergången och formen i Ring Muscle Ups och Strikta Bar Muscle Ups. Klassen kommer även bidra till att utveckla styrka som gynnar andra svårare rörelser inom Calisthenics. 

Passen varierar från gång till gång, och har fokus på överkropp med både push och pull rörelser. Vi kommer hjälpa till att korrigera formen och välja lämpliga regressioner/progressioner.

THE CLASS FOCUSES ON

Lära sig Muscle Ups

Assisterande övningar

Träna på övergången

Kropsskontroll

Öva på korrekt utförande

Styrka för överkropp

LEVEL

För att få ut så mycket som möjligt av Muscle Up klasserna rekommenderar vi att du har en grundstyrka och kan göra 3-5 pull ups och dips i rad.

GOOD TO KNOW

Passet kan utföras utan skor
Bring water bottle
Come Changed

We have two showers in the studio that can
be used for showering and changing

Måndag & Fredag

60 min class

Level: Intermediate

Become member

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, klasser i Calisthenics, mobility och handstående, öppen träning och en Calisthenics Community.