TRÄNA PÅ MUSCLE UPS
Gruppklass

MUSCLE UPS

Styrka och teknik – överkropp

Att lära sig bemästra Muscle Ups är en dröm för många. På de här klasserna hoppas vi kunna förverkliga den drömmen. Oavsett om du har som mål att lära dig din första Muscle Up eller vill förbättra din teknik och öka antalet repetitioner, så kommer du att få stor nytta av att komma på dessa klasser regelbundet.

Passet fokuserar på styrka och tekniken som behövs för att lära sig Muscle Ups. Vi kommer träna på övningar för att lära sig och träna på tekniken, övergången och formen i Ring Muscle Ups och Strikta Bar Muscle Ups. Klassen kommer även bidra till att utveckla styrka rygg, axlar, armar och core. 

Passen varierar från gång till gång, och har fokus på överkroppsstyrka med både push och pull rörelser. Vi kommer hjälpa till att korrigera formen och välja lämpliga regressioner/progressioner.

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Träna på Ring Muscle Ups och Bar Muscle Ups

Träna på styrka och teknik i övergången

Styrka för överkroppen, både drag och pressrörelser

Öka din kroppskontroll

Olika övningar som gör dig stark för Muscle Ups

Form och teknik i rörelsen

NIVÅ

För att få ut så mycket som möjligt av Muscle Up klasserna rekommenderar vi att du har en grundstyrka och kan göra 3-5 pull ups och 3-5 dips i rad. 

BRA ATT VETA

Passet utförs utan skor
Ta med vattenflaska
Kom gärna ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

När du är medlem eller köpt klippkort kan du boka in dig på klasserna i vår bokningsapp ”Wondr”.
Vid bokning kan du checka in och öppna entrédörren 30 min innan klassen startar.

Måndagar 19.30 och Torsdagar 17:30

60 min klass

Nivå: Kan göra pull ups och dips

NY PÅ TRAINICS?

Boka in en ”No Sweat Intro” med en av våra tränare på studion för att se hur du kan lägga upp din träning hos oss. Helt kostnadsfritt möte.

GÅ MED DU OCKSÅ!

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, alla våra klasser, öppen träning och vår härliga Calisthenics Community.