MUSCLE UP
Gruppklass
BLI MEDLEM

LÄR DIG MUSCLE UPS

Conditioning
(Push, Pull & Core)

Att lära sig att bemästra Muscle Ups är en dröm för många. På de här klasserna hoppas vi kunna förverkliga den drömmen. Oavsett om du har som mål att lära dig din första Muscle Up eller vill förbättra din teknik och öka antalet repepetioner, så kommer du att få stor nytta av att komma på dessa klasser regelbundet.

Passet fokuserar på styrka och tekniken som behövs för att lära sig Muscle Ups. Vi kommer träna på övningar för att lära sig och träna på tekniken, övergången och formen i Ring Muscle Ups och Strikta Bar Muscle Ups. Klassen kommer även bidra till att utveckla styrka som gynnar andra svårare rörelser inom Calisthenics. 

Passen varierar från gång till gång, och har fokus på överkropp med både push och pull rörelser. Vi kommer hjälpa till att korrigera formen och välja lämpliga regressioner/progressioner.

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Lära sig Muscle Ups

Assisterande övningar

Träna på övergången

Kropsskontroll

Öva på korrekt utförande

Styrka för överkropp

NIVÅ

För att få ut så mycket som möjligt av Muscle Up klasserna rekommenderar vi att du har en grundstyrka och kan göra 3-5 pull ups och dips i rad.

BRA ATT VETA

Passet kan utföras utan skor
Ta med vattenflaska
Kom ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

Måndag & Fredag

60 min klass

Nivå: Intermediate

skaffa medlemskap

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, klasser i Calisthenics, mobility och handstående, öppen träning och en Calisthenics Community.