CALISTHENICS FOUNDATION
Gruppklass
BLI MEDLEM

CALISTHENICS foundation

Full body
(Push, Pull, Legs & Core)

Calisthenics Foundation hette förut Calisthenics Circuit. En stående favorit hos många av våra medlemmar. Det är ett roligt, utmanande och utvecklande helkroppspass där du får träna på många olika rörelser inom Calisthenics, med lite högre tempo. Du kommer öva upp din styrka i klassiska övningar och variationer på push ups, pull ups, dips och olika benövningar samtidigt som du utvecklar styrka, uthållighet, kroppskontroll, mobilitet och mycket mer på ett skonsamt, säkert och roligt sätt.

Passen varierar från gång till gång, och innehåller en variation av push-, pull-, ben- och core övningar. Tränaren visar både progressioner och regressioner av rörelserna och kommer hjälpa till att korrigera formen och välja lämpliga regressioner/progressioner. På så sätt får alla ett riktigt bra träningspass oavsett nivå. 

För att få ut så mycket som möjligt av klassen rekommenderar vi att du väljer en progression som gör att du får in tillräckligt många repetitioner med god kvalité. Fråga om alternativ på övning om någon övning är för svår. 

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Utveckla grundstyrka

Öva på rätt teknik och form

Öva på nya rörelser

Variation av olika övningar

Push, Pull, Ben, Core

Uthållighet och kroppskontroll

Måndag, Onsdag, Fredag, Söndag

60 min klass (45 min på lunch)

Nivå: Alla nivåer

NIVÅ

Alla övningar går att anpassa till din nivå. Du väljer regressioner och progressioner som passar dig bäst. 

BRA ATT VETA

Passet kan utföras utan skor
Ta med vattenflaska
Kom ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

skaffa medlemskap

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, klasser i Calisthenics, mobility och handstående, öppen träning och en Calisthenics Community.