AMRE OSMAN

personlig Tränare och coach

Amre har lång erfarenhet som tränare inom Calisthenics och styrketräning och har hjälpt flertalet klienter och medlemmar att nå sina träningsmål. Oavsett om du vill komma igång med träningen eller lära dig rörelser som pull ups, muscle-ups, handstående och front lever, kommer han guida och hjälpa dig att nå dit.

Amres intresse för styrketräning startade redan i tidig ålder på gymmet, till en början bland maskinerna och vikterna. Allt eftersom började han väva in mer och mer Calisthenics i sin egen träning och fastnade så småningom helt för träningsformen. Amre har inte enbart lyckats bygga en otrolig fysik och atletisk förmåga utan har även lång erfarenhet av hur man kan ta sig dit. I och med hans stora intresse för träning blev det självklart för Amre att ta steget till att utbilda sig till personliga tränare för att kunna hjälpa andra.

Vem är amre som tränare?

Amre är en passionerad tränare som brinner för att hjälpa dig att lyckas i din träning och har över 15 års erfarenhet av styrketräning. Hans mål som tränare är att hjälpa dig bli stark, rörlig och smärtfri – utifrån dina förutsättningar och behov. Som tränare är han lyhörd, kunnig och sprider härlig energi!

Amre Osman

UTBILDNINGar

specialistområde

REKOMMENDATIONER

PT klient – Tuba

5/5

2023-06-08

"För mig är Amre veckans höjdpunkt, och Jag är evigt tacksam för hans stöd.."

Jag rekommenderar Amre till alla som behöver hjälp med sin träning. Amre är en lyhörd tränare som anpassade träningen efter mina behov. Han är kunnig, sprider bra energi, och ger alltid det där lilla extra. För mig har Amre varit veckans höjdpunkt, och jag är evigt tacksam för hans stöd och vägledning.

När jag började träna hade jag genomgått en traumatisk upplevelse som ledde till intensiv buksmärta som påverkade alla delar av mitt liv. Jag var trött, deprimerad och förlitade mig på mediciner samtidigt som jag gick upp i vikt.

När jag tog kontakt med Amre hade jag målet att bli starkare, gå ner i vikt, bli av med smärtan och leva ett hälsosamt och aktivt liv. Idag har jag inte bara blivit starkare och gått ner i vikt utan jag är helt fri från smärta och mediciner. Jag har fått livsglädjen tillbaka och har mer energi under dagen. Tack vare Amre har jag nu lärt mig att träna på egen hand och jag rekommenderar Amre till alla som behöver hjälp med sin träning.”

PT klient – Kamil

5/5

2023-05-29

"Jag gick från att knAppt orka hänga med min egen kroppsvikt till att klara 10 pull ups"

”Jag har tränat med Amre som PT i två år. Han har hjälpt mig otroligt mycket och lagt upp mina Calisthenics program med väldigt bra progression. 
 
Inom loppet av ett år så gick jag från att knappt orka hänga med min egna kroppsvikt till att klara 10 pull-ups och ha allmänt mycket bättre kroppskontroll.
 
Tack vare Amre så gick en av mina life goals i uppfyllelse. Jag kunde springa hela Toughest loppet och klara alla hinder 💪
 
Värt investeringen och man får kunskap att ta med sig i träningen resten av livet.”

PT klient – Maria

5/5

2023-06-16

"TACK VARE AMRE ÄR JAG I MITT LIVS BÄSTA FORM OCH KÄNNER INTE LÄNGRE NÅGRA BEGRÄNSNINGAR FÖR VAD SOM ÄR MÖJLIGT"

Amre har varit min tränare i drygt 2 år nu och det ger mig stor glädje att rekommendera Amre som tränare. Han har en otrolig kunskap och expertis om allt som gäller hälsa, kost, muskler och leder. Han skräddarsyr träningen utefter dina förutsättningar och mål.

När vi började träna hade jag inte tränat styrketräning på flera år efter ett diskbråck och jag var inte i mitt livs bästa form efter nyss fyllda 45 år. Från början hade jag inga klara mål förutom att bli starkare och friskare men Amre föreslog att vi skulle fokusera på styrka och rörlighet. Han förstår mina styrkor och svagheter och föreslår justeringar för att formen och risken för skador ska minimeras. Han motiverar mig att gå utanför min bekvämlighetszon och inspirerar mig att prova nya typer av övningar. 

Jag är stolt över mina framsteg och det glädjer mig att kunna dela min framgång med Amre eftersom jag vet att han stödjer mig till 100%. Amre är en positiv, varm och omtänksam person som blivit en förtrogen vän. Tack vare hans inspiration och coaching är jag numera i ett av mitt livs bästa form och jag känner inte längre några begränsningar för vad som är möjligt. Amre, du är bäst!

Amre Osman Personlig Tränare Trainics
Amre Osman Personlig Tränare Trainics
Amre Osman Personlig Tränare Trainics

VILL DU OCKSÅ TRÄNA MED AMRE?

Skicka din PT frågan nedan eller bli medlem och bli coachad av Amre på våra klasser.