STATIC STRENGTH
Gruppklass

STATIC STRENGTH

Styrka och teknik – överkropp

Är du intresserad av att lära dig några av de mer avancerade övningarna inom Calisthenics, då är Static Strength klassen för dig. På den här klassen tränar vi på statiska Calisthenics övningar som front lever, back lever, dragon flag, human flag med fler. Eftersom att övningarna i sin fullaste form är väldigt avancerade och kräver väldigt mycket styrka, bryter vi ner övningarna och tränar rörelserna steg för steg, utifrån din individuella nivå.

Static Strength är för dig som redan byggt upp grundstyrka inom kroppsviktsträning. På klassen kommer du få träna på teknik och form i olika statiska övningar, och även göra assisterande övningar för att bygga upp styrkan och kroppskontrollen som behövs. För att utvecklas i övningarna är klassen utformad med färre och tunga repetitioner och mer vila mellan övningarna.

Varje medlem arbetar på sin egen nivå och väljer regressioner och progressioner själv. Tränaren hjälper till att välja lämpliga övningar som gör att du utvecklas och utmanas.

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Övningar som Front lever, back lever, planche och human flag

Överkroppstyrka

Axlar, rygg, core och bröst

Färre och tyngre reps

Teknik och form

Mer avancerade rörelser

NIVÅ

För att klara av att träna på övningarna krävs det att du har en bra grundstyrka inom Calisthenics. Passet riktar sig främst till dig som redan kan göra pull ups och dips. 

BRA ATT VETA

Passet utförs utan skor
Ta med vattenflaska
Kom gärna ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

När du är medlem eller köpt klippkort kan du boka in dig på klasserna i vår bokningsapp ”Wondr”.
Vid bokning kan du checka in och öppna entrédörren 30 min innan klassen startar.

Tisdagar 18.30

60 min klass

Nivå: Kan göra pull ups och dips

NY PÅ TRAINICS?

Boka in en ”No Sweat Intro” med en av våra tränare på studion för att se hur du kan lägga upp din träning hos oss. Helt kostnadsfritt möte.

GÅ MED DU OCKSÅ!

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, alla våra klasser, öppen träning och vår härliga Calisthenics Community.