CALISTHENICS UPPER BODY
Gruppklass

CALISTHENICS UPPER BODY

Styrka – överkropp

På den här klassen tränar vi på olika Calisthenics övningar som gör att du utvecklar styrka i överkroppen och som gör att du blir stark i fler rörelser. 

Vi tränar bland annat på olika variationer av pull ups, dips, push ups, handstående och andra roliga övningar som utmanar din överkroppstyrka. Under klassen kommer du träna på både pull- och push rörelser. Övningarna inkluderar även en hel del core. 

Klassen är utformad för att träna på färre och mer utmanande repetitioner av varje rörelse, med målet att utveckla styrka för att så småningom kunna låsa upp fler avancerade Calisthenics rörelser. Det är alltså mer fokus på styrka än flås.

Vi anpassar övningarna utefter din individuella nivå så att du på ett säkert och strukturerat sätt får ut så mycket som möjligt av klassen. Tränar vi på t.ex. chin ups kan olika progressioner vara excentriska chin ups, vanliga chin ups och viktade chin ups, beroende på din nivå.

Kom ihåg: Utmana dig själv, ha roligt och inspireras av varandra!

KLASSEN FOKUSERAR PÅ

Pull, Push och Core

Fokus på teknik och form

Överkropp

Bli stark i fler övningar

Färre och tyngre repetitioner

Utveckla styrka

NIVÅ

Vi rekommenderar att du har tidigare erfarenhet av styrketräning. Du behöver dock inte kunna göra pull ups eller push ups på tå för att ta klassen, alla övningar går att skala. Och vi tränar för att lära oss.

BRA ATT VETA

Passet utförs utan skor
Ta med vattenflaska
Kom helst ombytt

Vi har två duschar på studion som kan
användas för att duscha och byta om

Du checkar in och öppnar entrédörren vid bokning i vår bokningsapp ”Wondr”.
Tryck på huvudentré eller sidoentré.

Fredagar

60 min klass

Nivå: Alla nivåer

BLI MEDLEM

Som medlem får du tillgång till erfarna och kunniga tränare, klasser i Calisthenics, mobility och handstående, öppen träning och vår Calisthenics Community.